Пам’ятаємо і сумуємо…

Дорогі рідні, друзі, колеги, вихованці Віктора Васильовича!

1_500x750

  Із глибоким сумом на серці сповіщаємо вам непоправно гірку новину. За обрій життя пішов від нас чоловік, батько, дідусь, керівник, педагог, велика людина, людина – гігант.

  Немає слів висловити скорботу. Це була людина, яка за недовге своє земне життя так багато встигла зробити і досягти. 

  Віктор Васильович був ініціатором та організатором численних освітніх, культурних, матеріально – технічних, спортивних та оздоровчих проектів і програм. Це був генератор передових ідей і поглядів.

  Дякуючи йому школа стала сучасним навчальним закладом, що має статус експерементального та визнана освітньо – інформаційним центром з розвитку Національної мережі шкіл сприяння здоров'ю. Вона єдина в районі атестована з   відзнакою і має єдиний медичний центр. Та найбільшим його надбанням став згуртований колектив однодумців – педагогів, батьків і учнів.

  Він заслужено гордився шкільними спортивними командами і вніс вагомий вклад у розвиток спорту у місті та районі.

  Віктор Васильович ніколи і ні в чому не був другим, він завжди і в усьому був першим. Такими ж він виховав і нас, своїх однодумців. Дуже важко втрачати такого керівника. Ми були за ним, як за міцною фортецею. У парі з його      вимогливістю йшла турбота і бажання допомогти тим, хто був поруч. Його дзвінок та плече для підтримки були завжди першими. Сьогодні ми втрачаємо не тільки свого керівника. Ми втрачаємо свою опору.

 Прости нас всіх, наш директоре!!! Прости, що, можливо, колись дещо не встигали за твоїми творчими ідеями, твоїм бажанням завжди і в усьому бути кращими.