Творчість з’являється тоді, коли її крила розковані фантазією

Кажуть, що у кожній людині є сонце, тільки потрібно зробити так, щоб воно могло світити. А ще кажуть, що безталанних дітей не існує, потрібно лише цей талант уміти розкрити.

Традиційно, у ці весняні дні, шкільна бібліотека Бершадської ЗОШ І – ІІІ ст. №3 відзначає свята та ювілейні дати, присвячені книгам.

21 березня – святкували Всесвітній день поезії. 2 квітня будемо святкувати Міжнародний день дитячої книги. 23 квітня заплановано заходи до Всесвітнього дня книги та авторського права.

4 5З нагоди Всесвітнього дня поезії на базі шкільної бібліотеки було проведено годину поезії «Творчість з’являється тоді, коли її крила розковані фантазією». Учасниками свята стали юні поети і письменники початкових класів. Діти декламували власні твори та ділилися враженнями від творчості своїх ровесників.

По завершенню години поезії, з ініціативи юних авторів та підтримки шкільного бібліотекаря було вирішено створити на базі бібліотеки літературний гурток «Паростки»  і започаткувати видання однойменної шкільної газети із дитячими творами.

У житті все починається з чогось: річечка із струмочка, дерево із коріння. І нехай, це перші спроби, проте – написані від душі. Всім було весело, цікаво, а найголовніше, що ніхто не залишився байдужим. Після заходу діти дружно пішли вибирати книги для домашнього прочитання.

Завідуюча бібліотекою Бершадської ЗОШ І – ІІІ ст. №3

Мараховська Тетяна Анатоліївна