Щиро вітаємо з Днем підприємця!

У першу неділю вересня ми традиційно відзначаємо День підприємця!

Адміністрація школи щиро вітає  з професійним святом приватних підприємців, які активно і безкорисно допомагали нам  у фінансових питаннях! Ви – енергійні, ініціативні люди, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяєте поступальному розвитку нашої держави.

Підприємці нашого міста – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітанню рідного міста.

Тож дозвольте у цей святковий день побажати всім вам невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!

Щиро дякуємо приватним підприємцям:
Охрименку Борису Миколайовичу,
Охрименку Олександру Миколайовичу,
Смереці Володимиру Івановичу,
Драгану Віталію Григоровичу,
Жабко Євгену Васильовичу,
Маланчуку Віктору Петровичу,
Ковальчуку Олексію Леонідовичу,
Гнезділову Володимиру Григоровичу.

Бажаємо Вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя в особистому житті.
Висловлюємо безмежну вдячність народному депутату України Кучеру Миколі Івановичу, за сприяння якого на дані два проекти ГО «Соціальний центр МХП» виділила 50000 гривень.
Дякуємо за допомогу у розробці проектів працівникам райдержадміністрації та районної ради. Зокрема Русначенку Валентину Володимировичу, Грицик Ніні Миколаївні, Матвієнко Людмилі Михайлівні, Грабчаку Миколі Петровичу, начальнику районного відділу освіти, фізичної культури і спорту Тартачній Оксані Михайлівні, методисту Когут Оксані Миколаївні.

Також адміністрація школи висловлює вдячність депутатам Бершадської міської та Баланівської сільської рад, головам Кольченку Михайлу Івановичу і Казміревському Віталію Алімовичу як учасникам XIV обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад за проекти «Чисте довкілля – запорука здоров’я», «Історико-патріотичний музей Гідності та Свободи», які будуть реалізовуватись на базі Бершадської загальноосвітньої школи №3.

Дякуємо керівникам організацій-партнерів:
Бурлаці Михайлу Григоровичу, голові районної ради,
Андрушко Івану Івановичу, голові правління ПАТ «Птахокомбінат «Бершадський»,
Гондаруку Василю Яковичу, директору ПП «Валентина»,
Ковбасюку Олегу Івановичу, директору СТОВ «Світанок «Агросвіт»,
Савченку Сергію Павловичу, директору ТОВ «Лан»,
Кавуну Олександру Федоровичу, директору ПрАТ «Бершадський комбінат»,
Пітик Наталії Зіновіївні, засновнику ПП «Бершадськмй відгодівельний комплекс»,
Бондарчуку Євгену Михайловичу, директору ПП «Явір-Агросервіс»;

den-pidpr