Готуємось стати студентами…

З метою профорієнтаційної роботи 1 листопада члени шкільного клубу підприємництва «Маленька школа великого бізнесу» Бершадської загально освітньої школи  І-ІІІ ступенів №3  відвідали національний  університет «Одеської юридичної академії»  та  юридичний коледж.

     Екскурсію до університету та коледжу організував та провів Демченко Олександр Петрович, заступник директора з виховної роботи юридичного коледжу, кандидат історичних наук, викладач всесвітньої історії. Учні нашої школи, можливо, майбутні студенти коледжу та академії, мали змогу не тільки переглянути відео презентацію університету але й ознайомились зі специфікою різних його спеціальностей, поспілкувались з викладачами та студентами. 

    Особливо цікавою та змістовною була зустріч з деканом факультету цивільної та господарської юстиції, кандидатом юридичних наук, доцентом Колодіним Денисом Олексійовичем. На згадку про зустріч учні отримали листівки, буклети, календарі та ручки з логотипом академії.

     Ми відвідали лекційні аудиторії, наукові та навчальні лабораторії, бібліотеки, інформаційно-комп’ютерний центр та інше. Були приємно  здивовані сучасною матеріально-технічною базою академії та коледжу.

     Багато вражень залишили відвідані нами музей зброї та відділ рідкісних видань «Музею книги» при академії.

    По завершенню екскурсії учні та вчителі висловили подяку організаторам та зацікавленість у подальшій співпраці.