Солодкі подарунки до Дня Святого Миколая

День Святого Миколая- найбажаніший день для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до Миколая листи зі своїми побажаннями. А  сьогодні, 19 грудня,  він, за народними повір’ями, спускається на Землю, щоб привітати вихованих і чемних дітей та  пригостити їх солодощами. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб заглянути під подушку, адже так приємно знайти там подарунки.

 Миколай не оминає жодної домівки, неодмінно приносить подарунки та любов, в цей день здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші  мрії, добрі справи і задуми. Ми, дорослі, маємо дбати, щоб це свято залишило приємну згадку, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.

 Саме тому, 19 грудня, у День Святого Миколая, адміністрація Бершадської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3, виконуючи добру місію, подарувала солодкі подарунки особливим вихованцям школи – учням, які навчаються за індивідуальною програмою.

Директор школи, Гончарук Тетяна Дмитрівна, привітала дітей, побажавши кожному міцного здоров'я та здійснення найзаповітніших мрій.

IMG-dbb72b0bce7fbe9d074d5fb59b399887-V