Весніють «Проліски надії»

26 березня 2019 року у районному Будинку культури відбувся обласний мистецький зональний фестиваль вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2019».У концертній програмі були представлені вокальний, інструментальний, танцювальний жанри. 


Фестиваль розпочався хореографічною композицією «Весняний вальс» у виконанні колективу вихованців нашої школи  «Міраж». У виступі поєдналися класика і висока майстерність виконання, віртуозність і грація, творчість і насолода. Пісня «Рушникова доля», у виконанні ансамблю вчителів «Червона калина»  проілюструвала професійність та нестандартний творчий підхід до трактування, майстерність співу.Вразив присутніх вишуканим, ніжним виконанням пісні «Лелеча доля» дует учителів «Надія».

Члени журі  та почесні гості відзначили та високо оцінили феєрію талантів, різножанровість концертної програми, високий рівень підготовки, майстерності учнів.  Висловили подяку вчителям, батькам, організаторам  свята. На згадку про фестиваль гості отримали вишукані символічні подарунки.

Районний фестиваль ще раз довів, що Подільська земля – скарбниця талантів.

DSC04797 DSC04762