Добрі справи учнів нашої школи

   Дорогі друзі! Від щирого серця вітаємо всіх зі святом св. Миколая! Нехай це свято веселить всіх і надихає на милосердя! Щоб це свято стало для вас одним із найщасливіших днів із решти щасливих днів у році!

   Протягом останнього місяця учні нашої школи займались добрими справами, а саме приносили канцтовари, які на свято Миколая мають поїхати до діток в школу-інтернат села Джулинка.   

 І сьогодні, 19.12. учні 7-Б класу Бершадської школи №3 разом з педагогом-організатором Медвідь Ю.С. та завідуючою бібліотекою Сокур Л.О. з доброю місією відвідали вихованців Джулинської школи-інтернат. Для дітей було підготовлено святкову програму, веселі конкурси та змагання, разом діти співали новорічних пісень. Особливо вихованцям школи-інтернату сподобались Дід Мороз та Снігуронька, які привітали учнів. 

   Свято Миколая-це особливе свято для діток, які виховуються без батьків, оскільки з давніх давен Миколай є охоронцем самотніх дітей, і прийнято саме в цей день таким діткам приділяти більше уваги. Тому, ми надіємось, що поїздки до Джулинської школи-інтернату стануть традицією та ще не один раз учні нашої школи відвідають вихованців інтернату з чудовими подарунками та цікавими концертами.

IMG_1450 IMG_1456 IMG_1462 IMG_1467 IMG_1473 IMG_1477 IMG_1485 IMG_1489 IMG_1498