Проект «Подаруй дітям свято»

Напередодні Дня Cвятого Миколая відбулася незабутня подорож  у спеціальну школу-інтернат с. Джулинка.

Проект «Подаруй дітям свято»

Вже пройшло декілька днів від реалізації проекту «Подаруй дітям свято», а на душі ще досі відчувається тепло після завершення події.

Я не в змозі передати усього що ми бачили і пережили, та певна в одному – ця подія ВІДБУЛАСЯ і приємним спогадом залишиться у серцях тих, хто долучився і  там перебував.

Тісна співпраця молодіжних організацій із учнями та педколективом Бершадської загальноосвітньої школі №3 не випадкова, адже з самого початку, коли лише стартував проект усі її мешканці проявили високу активність у зборі благодійної допомоги дітям сиротам, виготовлені ялинкових прикрас під керівництвом Маніленко Руслани Володимирівни. А учасники театральної студії «Гармонія» віднеслись з великою відповідальністю до підготовки п’єси – шоу «Неспляча Красуня», усвідомлюючи, що лише переконлива гра актора допоможе глядачеві поринути у вирій свята і казки.

Друже, чи відчував у житті ти щастя більшого ніж те, що дароване добрим вчинком, щедрістю та любов’ю?

Якщо ні, не переживай. Ти його відразу впізнаєш, бо воно окрилює, надихає… 

Працюючи у  Бершадській загальноосвітній школі №3, я маю змогу спостерігати за тим, як народжується таке диво у дитячих душах і серцях.

Я, Дудник Наталія,  керівник театральної студії «ГАРМОНІЯ", дякую за активну участь в організації поїздки юних талантів в спеціальну школу-інтернат села Джулинка  молодіжній громадській організації «БУМЕРАНГ», молодіжній громадській організації «МБК», депутатові Вінницької обласної ради Зарічанському Володимиру Анатолійовичу, депутату Бершадської районної ради Трохименку Євгенію Анатолійовичу, підприємцю Череушенко Олександру Олександровичу, Бершадському автопарку.

 

Усім низький уклін та вдячність. Пам’ятайте, що кожна блага та добра справа повернеться сторицею у ваші родини.

Веселих свят!

Керівник театральної студії Дудник Наталія Леонідівна