Зустріч із Петром Васильовичем Маніленком

27 січня 2016 року відбулася зустріч педагогічного колективу школи із Петром Васильовичем Маніленком, нашим земляком, колишнім редактором районної газети "Бершадський край" та заслуженим журналістом.
Як ведеться, зустріч почалася із короткої цікавої біографії, яка плавно перейшла у презентацію написаних Петром Васильовичем книг про Бершадщину.
У його творчомоу доробку є книга про земляка Василя Думанського "Незгасна зірка Василя Думанського", про села Бершадського району "Джулинка всміхається століттям", "Добридень, Березівко!", "Олександр Кавун: Працьовита Серединка – заможна Україна" (фотоальбом), а також "Какомей Чукотка або На краю Землі"(автобіографічна книга) і "Сузір'я Бершадських талантів" (літературно-мистецький альманах). А також на зустрічі були презентовані фотоальбоми про Чукотку, "Кумедні картомлини" та "Мить зупинися".
Петро Васильович висловив вдячність педагогічному та учнівському колективам за співпрацю і допомогу у створення книги про В.Думанського, вручив на згадку примірники класним керівникам найактивніших учнів. У книзі також є багато ілюстрацій, авторами яких є наші талановиті учні. 
Письменник має безліч творчих задумів і сподівається на співпрацю з учителями та учнями школи.
Бажаємо йому творчого натхнення і дякуємо за цікаві роботи.

CAM05025_792x594
                                                                                           Педагог-організатор   Оксана Маліцька
                                                                                           27.01.2016р.