Наша школа приймає гостей

Під час робочої поїздки на Бершадщину, відвідав Бершадський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 заступник директора – начальник управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації Володимир Буняк.

У складі делегації також були голова Гайсинськоі районної ради Віталій Савчук, заступник голови Гайсинської райдержадміністрації Дмитро Альчук, міський голова Бершадської міської територіальної громади Віталій Драган, заступник міського голови Валентин Русначенко та депутат міської ради Євген Жабко.

Гості оглянули заклад освіти: відвідали аудиторії, хореографічний зал, спортивні зали, шкільну їдальню та харчоблок, ресурсну кімнату та шкільний музей «Гідності та Свободи».

Директор школи Сергій Шабовта ознайомив гостей із досягненнями та матеріально-технічним забезпеченням закладу, а також наголосив на потребах та важливих питаннях, які на часі вирішуються.

Під час огляду кабінетів, де навчаються учні за науковим проєктом «Інтелект України», члени делегації поспілкувалися із маленькими вихованцями, які висловлювали своє враження від школи та процесу навчання. Діти щиро ділилися враженнями, розповідали про те, чим живе школа.

Ще раз переконалися, що тільки у співпраці можна досягти якісного результату. Візит до закладу освіти залишив приємні та теплі враження у гостей.

d8d12fc9 cbd265f7 9045443f 70298d30 7590c6ad 5687ecb1