Наші маленькі справи для великої шкільної родини, для кращого майбутнього

    13 лютого, напередодні Дня Святого Валентина, у школі  було тепло від радісних усмішок, щирих привітань та побажань. Гарного настрою всім додав святковий ярмарок, організований шкільним клубом підприємництва "Маленька школа великого бізнесу"

 Увага! Увага! Спішіть-поспішайте!
Господарі й гості, глядіть, не минайте!
На ярмарок прошу гуртом й поодинці,
Чекають на всіх там чудові гостинці!  

    На позачерговому засіданні клубу ШКП розглянуто питання щодо організації акції "Подаруй дитині усмішку",  метою якої є допомога  учню Флоринської ЗОШ Бенику Денису для термінової операції. Було прийнято рішення  провести благодійний ярмарок домашньої випічки. Наш клуб підприємництва "Маленька школа великого бізнесу" є одним із організаторів цієї акції, оскільки ми маємо гарний досвід у проведенні доброчинних заходів.
        Незважаючи на великий асортимент солодких виробів у магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучилися до проведення заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів.
         Сьогодні перерви в школі перетворились на маленький ярмарок, де можна було купити пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети. Випічку можна було придбати за досить помірними цінами.
        Покупці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки допомагали дітям у благодійній справі, школярі посмакували випічкою та стали учасниками уроку людяності. 

Координатори "Маленької школи великого бізнесу" вдячні за допомогу у проведенні ярмарку батькам учнів!Смаколики