Учні-переможці “Зіркової мрії – 2022”

10 лютого 2022 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся відбірковий тур конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2022», що проводиться в рамках обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2022».

Мета конкурсу – виявлення талановитої творчої молоді, розвитку її здібностей та умінь, збереження і популяризації духовних надбань українського народу, зокрема, кращих зразків пісенної й поетичної творчості, вшанування мистецької спадщини рідного краю та сприяння інтеграції національного мистецтва у світовий культурний простір.

В ІІ етапі конкурсу взяли участь 74 учні закладів освіти Бершадщини. З них 25 учасників у номінації «вокал» та 49 у номінації «художнє читання».

За спільним рішенням рішенням оргкомітету та журі переможцями відбіркового етапу стали:

– у номінації «вокал»: Мордух Юлія, учениця 11 класу Війтівського ОЗ з піснею «Три зорі» та Герасименко Олександра, учениця класу Бершадського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 з композицією «Черемшина»;

– у номінації «художнє читання»: Басок Віктор, учень 10 класу Бершадського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 з поезією "Мені казали" та Шиндер Яна, випускниця Бершадського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 імені Анатолія Матвієнка з віршем «Дитинство».

Тож бажаємо нашим переможцям гідно представити Бершадщину на обласному етапі «Зіркової мрії»!

З виступами усіх учасників конкурсу можна познайомитись на офіційних сайтах закладів освіти та їх сторінках на Facebook.

Виступ Герасименко Олександри https://www.youtube.com/watch?v=VXH83MWGnpg

Виступ Баска Віктора https://www.youtube.com/watch?v=V3BieyDa7Qc