ТРЕНІНГИ З МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

В рамках програми, організованої Британською Радою та громадською організацією GoGlobal, на базі районного методкабінету відділу освіти Бершадської РДА в жовтні та в листопаді було проведено 7 каскадних тренінгів з методики викладання англійської мови. Ці заняття організовані тренером Британської Ради Каритник Інною Григорівною для 20 вчителів Бершадського району. Зокрема, вчителі нашої школи №3 Кирилюк Н.Ю., Кушнір С.В. та Кирильчук Л.В. були активними слухачами та учасниками.

Під час тренінгів ми мали змогу вивчати сучасну, прогресивну інформацію з методики викладання англійської мови, ознайомилися з новими тенденціями розвитку педагогіки у світі. 

Тренінг

Особливий інтерес викликали практичні вправи для інтерактивного навчання. Вчителі виконували завдання в парах і групах, ознайомилися з ігровими етапами уроку. Педагоги мали змогу дискутувати щодо переваг і недоліків парної і групової роботи учнів.
Тренінг

 

Тренінги мають велике значення для вдосконалення англійської мови, взаємодії вчителів, підвищення фахового рівня, удосконалення вмінь і навичок. Кожен етап тренінгу супроводжувався виготовленням проектів, оформленням постерів, обговоренням матеріалів і завдань Британської Ради. 
Тренінг

По закінченню курсу учасники програми отримають сертифікати, які будуть враховуватися під час атестації